Nenávist Šípa a Holanové trvá. Co o něm ona roztrubuje?

 Celebrity 
24. září 2015 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Marcela Holanová prý svému ex nemůže stále přijít na jméno! archiv, ČT
Nenávist moderátora Karla Šípa a jeho exmanželky, zpěvačky Marcely Holanové se za léta stala téměř tradicí. Zatímco moderátor na své bývalce sice nenechává nit suchou, ale jen před svými známými, ona má údajně narážky i na veřejnosti, třeba při svých koncertech.

"Byla jsem na jednom jejím vystoupení a nestačila jsem se divit. Vyprávěla něco o svém životě a měla na Šípa takové narážky, že jsme si s kamarádkou říkaly, že to tam snad ani nepatří. Divím se, že to má zapotřebí. Že ji obral, že jí urážel a podobně. Pokud měli problémy, měli si je vyřešit mezi sebou, ne takhle veřejně," řekla VIPstory.cz paní Veronika.

Holanová o svém manželovi i do tisku vyprávěla, že ji o všechno obral. Navíc se s ním roky soudila o peníze, odškodnění a před lety o alimenty. Zatímco Šíp má novou partnerku a dítě, Holanová je sama a jejich syn Karel Šíp ml. dospěl a nyní se dokonce chystá na svatbu se svou přítelkyní. Možná až na svatbě by mohlo dojít k usmíření kdysi slavného páru, který se navzájem nemůže ani cítit.

Sama Marcela Holanová také prohlašuje, že byla největší chyba v jejím životě, že si vzala umělce. "Když se ženská zblázní do umělce je to pech, je to drámo," asi tak by to nejspíš mohla vystihnout, protože tak zní text její slavné písničky Ráno.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47