Neuvěřitelné! Herce Pavla Soukupa zachránil prasklý vřed od daleko horší nemoci!

 Celebrity 
25. září 2015 00:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Herec Pavel Soukup měl štěstí v neštěstí...  archiv
Někdy jsou v životě paradoxní situace, kterým se nechce ani věřit. Kdyby například herec Pavel Soukup neprodělal perforaci žaludečního vředu, dnes by už možná nebyl na světě, nebo by podstupoval drastickou chemoterapeutickou léčbu. Ano, právě tato nemoc ho zachránila od rakoviny a dalších následků.

Loni v červnu byl Soukup na své tehdejší chalupě u Kolína, kterou nedávno prodal a zkolaboval. Našla ho manželka s dcerou a okamžitě zavolaly záchranku. Herci praskl vřed a několik hodin krvácel do břicha. Paradoxem je, že to mu vlastně zachránilo život.

"Podstoupil jsem pak řadu vyšetření díky panu doktorovi v Kolíně, který mě donutil na ně jít. Například na kolonoskopii, což je sonda do střev, kde se objevil malý nádor," prozradil svou 13. komnatu Pavel Soukup, který právě tento příběh zaznamenal do 13. komnaty ČT, která ji odvysílá zítra.

Na štěstí se ukázalo, že rakovinový nádor je maličký. Odstraněn byl přímo při kolonoskopii a nebylo zapotřebí žádné další léčby. Pokud by Soukup ale přišel později, respektive nepřišel na to, že tam útvar má, začal by bujet a s největší pravděpodobností by přešel do metastáz, což by pro herce mohlo mít fatální následky.

Přitom nedávno na představení muzikálu Fantom opery zkolaboval a se srdečním infarktem jej vezla záchranka do nemocnice. Na štěstí se i z této situace podařilo herci dostat. "Pavel má tvrdej kořínek a v životě musel ledacos přežít. Je to bojovník, strašně fajn chlap a hrozně moc mu přeju zdraví, a ať ho už čeká jen to hezké," řekl VIPstory.cz Soukupůvo kamarád, představitel Fantoma, zpěvák Radim Schwab.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve