Slavný český režisér podváděl svoji manželku. Přišel o děti i vnoučata

 Celebrity 
26. září 2015 03:05 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Režisér Adamec přišel o děti i vnoučata  FTV Prima
Režisér Jiří Adamec před lety vyměnil starší manželku za mladší milenku a tímto rozhodnutím nadobro přišel o své tři děti z prvního manželství. Ty mu stále nemohou odpustit a odmítají se se slavným otcem stýkat.

Jenom velmi zřídka se vídá se synem Markem, ale ostatní ho od sebe naprosto odstřihli. Tím pádem přišel i o možnost stýkat se se svými vnoučaty, které může vidět leda tak na sociálních sítích na internetu. Ať se snaží sebe víc, vypadá to, že mu vlastní děti podraz nikdy neodpustí. Adamec se sice pokusil obhajovat klasickou výmluvou o nefunkčním manželství, ale o tom si jeho děti evidentně myslí své. Tím spíš, že jeho nejmladší dcera byla počata v době, kdy již s milenkou čile udržoval poměr.

Režisér teď do médií vytrubuje, že je velmi spokojený a jeho malé děti Daniel a Jasmínka, které má s bývalou moderátorkou Janou Novákovou, mu zcela nahrazují absenci vlastních vnoučat. Ale blízký zdroj z jeho okolí tvrdí, že to není tak docela pravda. Adamec se situací trápí a na svá vnoučata se občas chodí dívat před školu.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47