Slavný režisér ve finančních problémech? Můžou zničit celou rodinu!

 Celebrity 
05. ledna 2016 04:55 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Režiséra a jeho ženu můžou dluhy zničit! Na to asi ze začátku vůbec nemysleli! Profimedia
Když má někdo velké oči, chce dělat haura a všem ukazovat, že na to má, nemusí se to vyplatit. To je zřejmě případ slavného režiséra Jiřího Adamce a jeho ženy Jany, bývalé televizní moderátorky. Kvůli rozmaru mít na Floridě byt, se teď prý dostali do velkých potíží.

Americký apartmán je na prodej. Nejen, že nemají čas a ani sílu na Floridu létat, ale asi už ani peněz nazbyt. Adamec příliš věcí netočí a jeho žena je spíš žena v domácnosti. Sem tam nějaký kšeftík je nespasí. Ke všemu obrovská vila na Ořechovce taky něco stojí.

Byt si dokonce vzali na úvěr. Nemovitost pořizovali před časem za skoro 10 milionů korun. Nikdo z jejich známých nechápe, proč to udělali. "Jirka je v pohodě, ale Jana pořád musela mít něco extra. Všude se chlubila, jak jezdí na Floridu a co vše si pořizují, ale nějak zapomněli, že přísun peněz nebude stále, a že on jako režisér toho už moc dělat nebude," dodala rodinná známá.

Adamcovi se nyní byt snaží horko těžko prodat. Podobných, jako mají oni, jsou tam ale desítky, ne-li stovky a ke všemu některé šly i cenově dolů. Zatím musejí ale manželé dluh splácet a apartmán je přitom nevyužití. Splátky by taky Adamcovic rodinku mohly pěkně zruinovat.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve