To bude horor, až se potkají tyhle dvě herečky! Co se mezi nimi děje?

 Celebrity 
08. srpna 2015 00:02 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Až se tyhle dvě herečky potkají, bude to asi pořádný horor! archiv
Bude to prostě doslova a do písmene horor, až se setkají herečky Daniela Kolářová a Aňa Geislerová. Že by se snad herečky neměly rády a lezly si na nervy? Ne tak úplně. Čekají je totiž zajímavé role v novém filmu Polednice.

Ještě během srpna začne režisér Jiří Sádek v Berouně a okolí natáčet hororový příběh Polednice. Vedle Geislerové a Kolářové vytvoří další role Karolína Lipowská, která hraje dcerku Anetku, dále Jiří Štrébl, Marie Ludvíková nebo Halka Třešňáková.

Přestože titul filmu odkazuje k slavné básni Karla Jaromíra Erbena, inspirace pro filmový příběh zasazený do současnosti je velmi volná. "Šlo nám o to vytvořit skutečně moderní tvar filmu v rámci hororového žánru, nikoliv dobové ztvárnění známé balady," říká producent Matěj Chlupáček.

Do centra příběhu odehrávajícího se v uprostřed horkého léta v malé vesnici, žijící svým neměnným rytmem, autoři postavili mladou ženu donucenou bojovat s nepřízní osudu i vlastními přízraky.

V příběhu se Eliška /Aňa Geislerová/ s malou dcerkou po mnoha letech vrací do rodné vesnice svého muže, aby se zde pokusila o nový začátek. Kromě vlídného přijetí sousedů ji tu však čeká i setkání s místní podivínkou, která ve své pomatené mysli vleče tíhu vlastního dávného neštěstí.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47