Známá česká herečka: Nejdřív málem přišla o majetek, teď zápasí s vedrem!

 Celebrity 
07. srpna 2015 03:01 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Nina Divíšková ráda ve vedru uhasí žízeň pivíčkem, které ji navíc dělá i dobře. Jak říká, nesmí se to ale přehánět Profimedia
Nejdříve málem přišla o milionový majetek, který téměř skončil exekucí, teď bojuje s úpornými vedry. Manželka herce a režiséra Jana Kačera, dnes už skoro 80letá Nina Divíšková stejně, jako většina seniorů nemusí pařáky a tak hledá úniku.

Divíšková přišla na recept, jak se aspoň trochu osvěžit. Když jsou vedra, dá s na zdraví jedno nebo dvě malá piva a hned je líp.

"Pivečko jako křen. To je ve vedru nejlepší na žízeň, ale nesmí se to samozřejmě přehánět," radí herečka, která má za sebou desítky filmových, televizních i divadelních rolí. Na sluníčku by pak totiž pár piv mohlo udělat pořádné divy.

Když nemusí být v Praze, odjíždí s manželem do jihočeské Bechyně na chalupu. O tu, stejně jako o vilku na Slivenci před pár lety málem přišli. A to jen proto, že Divíšková zapomněla zaplatit dluh na sociálním pojištění. Obstaveny tak měli manželé Kačerovi nemovitosti. Na štěstí dluh herečka uhradila a vyhnuli se tak velkým problémům.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47