Objevili jsme chalupu Báry Basikové! Hrozí ji velké nebezpečí?

 Celebrity 
07. srpna 2015 00:03 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Bára Basiková a její ohrožená chalupa v jižních Čechách archiv, Profimedia
Zpěvačka Bára Basiková žije i se svým o 15 let mladším manželem Petrem Polákem a jejich synem Theodorem v centru Prahy. Léto, pokud zpěvačka nezkouší, tráví na chalupě v jižních Čechách. Jenomže tu mají v jedné z nejnebezpečnější obci u nás! Hrozí snad Basikové nebezpečí?

Basiková si před léty pořídila stavení v Metlích. To je obec, kterou při ničivých povodních v roce 2002, téměř celou smetla záplavová vlna z prasklé hráze rybníka. Tento dům zůstal uchráněn. Avšak, kdyby se katastrofa někdy opakovala, je otázkou, zda hráz pod kterou chalupa stojí, by vydržela?

"Samozřejmě je to tu opravené, zabezpečené, ale tehdy to tu říkali taky a podívejte, co se tu tehdy dělo. Paní Basiková sem s rodinou jezdí hodně, teď tu byli taky. Jsou moc milí a strach asi nemají. Říkají, že takové povodně už nepřijdou. No, snad mají pravdu," myslí si starousedlík z vísky na rozhraní Jihočeského a Plzeňského kraje, nedaleko Blatné.

A jaká je Basiková, která momentálně zkouší nový muzikál Romeo a Julie, chalupářka? Motá se snad kolem záhonků nebo ovocných stromů?

"Já nejsem klasická chalupářka. Neokopávám zeleninu ani nepěstuji kytky. Tyhle věci opravdu nepatří k mým oblíbeným, takže je ani neprovozuji. Pro mě je pobyt na chalupě relaxem, kdy jsme celá rodina pohromadě daleko od velkoměsta. Hodíme za hlavu starosti a užíváme si klid a pohodu v přírodě. To je dovolená podle mých představ," říká Basiková. Její manžel, herec Petr Polák tu občas bývá i sám se synem, když maminka víc pracuje. "Je nám tam dobře. Je tam krásná příroda," říká a povodní se prý nebojí.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum