Tahle kredenc, že bývala krásnou Angelikou? Bože, co se to s ní stalo?

 Celebrity 
07. srpna 2015 10:46 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Michéle Mercier dnes. Hodně přibrala a zestárla Profimedia
Vypadá jako kredenc, nebo jako reinkarnovaná mořská pana z výprodeje. Bohužel takhle hrozně dopadla kdysi jedna z nejslavnějších francouzských hereček Michéle Mercier . Představitelku slavné Angeliky byste dnes rozhodně nepoznali.

Nejenom, že vypadá neohrabaně, ale ještě se neumí obléci. Kde je kvalitní vizážista, stylista? A proč zrovna tahle róba, která z kdysi krásně štíhlé a nesmírně sexy herečky udělala monstrum ze špatného hororu nebo recesistické komedie.

I když se Mercier před časem stáhla z veřejného života a dnes si opravdu vybírá, na které akce půjde, pozvání od monackého prince Alberta II. a jeho manželky Charlene odmítnout nemohla. Vydala se tedy do Monaka a zúčastnila se galavečera Červeného kříže. Herečka dorazila i se svým mladým doprovodem. Ovšem, zatímco monacká princezna Charlene okouzlila v elegantní červené róbě od Valentina, model francouzské herečky působil děsivě.

"To jsou ty dámy, které nemají doma zrcadlo, nebo mají pocit, že musejí za každou cenu šokovat. Takhle, pokud ji má opravdu někdo rád, ji neměl pustit ani za první dveře domu," nechal se slyšet přední francouzský stylista.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47