Tohle je nový objev Petry Janů! Budete koukat!

 Celebrity 
07. srpna 2015 04:56 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Tohle je nový objev zpěvačky Petry Janů! A nutno podotknout, že hodně dobrý! archiv P. Janů
Petra Janů má nové chlapy! Neustále se ji mnozí ptají, kdy a zda se v jejím životě objeví nový muž, neustále odpovídá vyhýbavě nebo tak, že nikdo není! Teď se ale ukázalo, že Zlatá slavice a zpěvačka s mimořádně silným hlasem u nás má nový objev!

A nejenom jeden. "Jsou hned čtyři a jmenují se Amsterdam. Je to moje nová kapela. Kluci jsou bezvadní, navíc jsou to Jihočeši a jižní Čechy jsou už tři desítky let mým druhým domovem. Mám tu chalupu, kam prchám vždy, když nemusím být v Praze a jsem tu šťastná," svěřila se s úsměvem VIPstory.cz Petra Janů.

Ta nezahálí ani v létě. I když má už za sebou dovolenou u moře a snaží se na chalupě uprostřed lesů relaxovat, pravidelně odtud vyráží na koncerty a teď nově i na zkoušky se svou novou kapelou.

"Je to radost s nimi zpívat. Je to takový nový, svěží vítr a baví mě to. Samozřejmě, že mou původní kapelu Golem neopouštím, to rozhodně ne. Budu je střídat," vysvětlila zpěvačka.

S Amsterdamem, s nímž kdysi vystupovala její kolegyně Ilona Csáková, má Janů v polovině první koncert v Rožnově pod Radhoštěm.

"Teď jsme měli první a dokonce veřejnou generálku a dopadla skvěle," svěřila se Petra, která zvládne během léta i své pravidelné procedury v třeboňských lázních.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum