Tahle herečka vyhazovala lidi, teď údajně sama prchá!

 Celebrity 
05. srpna 2015 00:04 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Regina Rázlová prý na konzervatoři končí. Zakládá si údajně vlastní hereckou školu, kam prý rozhodně neodejde sama archiv
Herečka Regina Rázlová, která se stala před časem uměleckou šéfovou na soukromé pražské konzervatoři a vyhazovala prý jiné kolegy, po své příchodu, zřejmě skončí. Sama totiž zakládá hereckou školu. Jenže její odchod ze současného působiště není asi tak dobrovolný, jak prezentuje.

"Paní Rázlová tady nemá úplně jednoduchou pozici. Naučila nás hodně, ale má zvláštní styl. Co jsem zaslechla, tak je s ní však vedení školy nespokojeno proto, že se nikoho moc neptá. Ona zase říká, že je tam zmatek," svěřila se jedna ze studentek Mezinárodní konzervatoře s tím, že Rázlovou tak zřejmě odejdou i někteří další kolegové.

Pokud je totiž pravda, že Rázlová školu, na kterou před rokem nastoupila, opustí, odejde zřejmě její dávný student Pavel Vítek a také její kolega, režisér Václav Knop. ty si totiž dala do svého týmu a rozhodně je chce s sebou.

Na škole bylo hodně dusno poté, co měla doporučit některým kolegům, aby odešli. Jiní zase dostali padáka, respektive nebyla jim prodloužena smlouva. Přitom herečka, která byla před lety souzena za údajný podíl na vytunelování Skloexportu a před rokem 1989 patřila ke kovaným soudružkám, rozhodně nemá o práci nouzi. Hraje v divadle, znovu točí v televizi a i filmy a ve svém důchodovém věku se rozhodla předat něco ze svých hereckých zkušeností.

"Chovala se dost hrozně ona i kolega Václav Knop. Tak, jak se oni chovali k ostatním, bych přála, aby se někdo někdy zachoval k nim," míní bývalá kantorka školy, která prý dobře ví, jak Rázlová s některými lidmi jednala. Ta sama se jen hájí, že chtěla napravit problémy a nastolit řád.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47