Takhle si užívá dovolenou slavná česká návrhářka, která šije pro Zagorovou nebo arabské princezny!

 Celebrity 
05. srpna 2015 17:55 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Blanka Matragui si může s klidem dovolit dvojdílné plavky a své luxusní tělo vystavit žhavému slunci facebook
Nejedna česká celebrita, jako třeba Hana Zagorová, Lenka Filipová či Kateřina Brožová mají její šaty. Žije střídavě v Česku a střídavě v Bejrůtu a šije hlavně pro arabské princezny. Návrhářka českého původu Blanka Matragi ale také odpočívá. Jak?

U moře, se sklenkou dobrého drinku nebo jen tak se opaluje, či cvičí. A cvičí denně. Proto i po šedesátce vypadá dobře. Postavu má jako kdejaká dvacítka a tu také vystavuje žhavému slunci.

V Praze u Obecního domu má svůj luxusní butik, kde nejlevnější róba vyjde zhruba na 70 tisíc a taková lepší na 120 až 250 tisíc. Všechno jsou to originály, které se v ničem neopakují.

"Hodně pracuji, opravdu hodně, ale pak také umím vypnout a odpočívat. I tak mi ale v hlavě šrotuje, co dalšího vymyslím," svěřila se návrhářka, rodačka ze Světlé nad Sázavou, kam se občas ráda vrací.

S manželem Makramem žije v Libanonu. Šije z těch nejlepších látek, vymýšlí nejmódnější střihy a trendy a jejími zákaznicemi jsou diplomatky, šlechtičny, ženy prezidentů, ale především manželky arabských šejků nebo samotné princezny. Matragi patří mezi workoholičky a také mezi velmi razantní ženy, které u spolupracovníků vyžadují velké nasazení.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Valentýn ve velkém stylu?! V odstínech růžové jej slavila A.n.d.u.l.a, Sharlota a Angie Mangombe

Styl

Jak nosit pánské kotníkové boty?

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47