Vážná nemoc Karla Gotta?

 Celebrity 
25. června 2015 04:58 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Karel Gott už delší dobu nevypadá nejlépe. Je vidět, že ho zdravotně cosi trápí! archiv
Zlatý slavík Karel Gott není ve své kůži. A to už dlouho! Jak před časem VIPstory.cz informovalo jako první, Mistra cosi zdravotně trápí. Kromě stresu a problémů s kauzami týkající se jeho ženy, není něco se zpěvákem v pořádku! Jde mu skutečně o život?

"Karel na tom není dobře se srdcem. On si sice nikdy nestěžuje, ale opravdu problémy jsou. Je to ale odpovídající jeho věku a pracovnímu nasazení. Pochopitelně, že ale ty kauzy okolo Ivany mu daly hodně zabrat," prozradil jeden z jeho přátel.

Gott byl včera na vyšetření v IKEMu. Zde prošel velmi podrobným vyšetřením. Co přesně lékaři zjistili není vzhledem k lékařskému tajemství jasné, nicméně podle všeho trpí zřejmě arytmií a problém je i se srdeční chlopní.

Podobným pacientům bývá voperována náhradní chlopeň, případně udělám by pass a instalován kardiostimulátor. To vše může Karla Gotta čekat. Zda je jeho stav natolik vážný, aby toto musel absolvovat, není zřejmé. Nicméně už proto, že rušil některé společenské akce to vypadá, že není ve své kůži. Lékaři mu však radí, aby velmi zvolnil a uvědomil si, že mu už není čtyřicet ani padesát. Pokud by měl zásadní problémy s oběhovým systémem a srdeční činností, pak by eventuálně mohl být ohrožen na životě. Zatím to podle všeho tak nevypadá. Gott je doma na Bertramce a jen má mít klidnější pracovní režim.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008