Agáta Hanychová předhodila fanynkám svého bratra Cyrila. Její holčičky ho hned začaly obdivovat

 Celebrity 
20. března 2023 13:49 / Pavla Krejčí
  1
📷
1 fotografie v galerii
Agátiny fanynky byly Cyrilovým vyprávěním fascinované NextFoto
Agáta Hanychová přemluvila svého bratra Cyrila k živému vysílání na Instagramu a udělala dobře. Její fanynky se od povídání doslova nemohly odtrhnout! Ocenily jeho zkušenosti a zážitky, Cyril se tak pro ně během chvilky stal idolem.

Modelka a influencerka Agáta Hanychová ve svém bratrovi Cyrilovi našla zlatý důl. Když ho pozvala na živé vysílání na Instagramu, do kterého se mu ani za nic nechtělo, trefila hřebík na hlavičku. Nikdo neočekával, že „živák“ bude mít takový úspěch. Za něj vděčí hlavně Cyrilovi. Ani jedné straně tak nakonec nevadilo, že tématem nebudou jen krémy, jak napsala sama Agáta.

Doposud se do myšlenek dam vtíral především Agátin nejmladší bratr Vincent, který v posledních letech pořádně zmužněl. Dvaatřicetiletý Cyril však nyní všechnu pozornost strhl na sebe, když promlouval o svém životě, a tedy spoustě zážitcích, které prožil. Byť je poměrně introvertní, stihl toho hodně prožít. 

Cyril Navrátil žije poměrně klidným životem, alespoň co se showbyznysu týče. Zatímco jeho sourozenci vyšli vstříc hvězdné kariéře po vzoru maminky, on se raději drží vpovzdálí. Pro mnohé je tak tajemným neznámým. Jak podotýká deník Expres, nejvíce se o něm začalo mluvit, když před rokem bojoval o život v IKEM. Tehdy ho totiž postihl infarkt, což bylo kvůli jeho věku dosti nečekané a šokující.

Po odvysílání rozhovoru Agátiny fanynky nešetřily chválou a ihned musely své zalíbení vyjádřit v komentářích. „Brácha je chytrý, zcestovalý a fakt vtipný, baví mě,“ rozplývala se jedna z nich, zatímco další dodala: „Bylo to strašně fajn, Agátko. Brácha je hrozně chytrý a roztomilý.“

Byť na první pohled působí jako tichý a nenápadný, rozhodně v něm lze spatřit nespočet kladů. A jak se zdá, ženy na Agátině instagramovém účtu si toho také povšimly a jsou jím naprosto okouzleny.

Pokud po Cyrilově přítomnosti některá z nich zatouží, může vyrazit do jeho kavárničky. „Literární kavárnička na kolech pojatá v komorním duchu zakotvila v Kumpánově zahradě ve Slaném. Pro milovníky dortíků, poezie, stolních her a jazyků!“ lákal ve vysílání. Teď bude mít dozajista narváno, Agáta se mu postarala o pěknou reklamu.

Syn známé herečky navíc není žádný chudák. Společně s bratrem Vincentem po svém zemřelém otci zdědili přes 10 milionů korun, jak informoval Blesk. To je teprve pořádná lákačka pro ženy.

Zdroj: Instagram.

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve