„Jágrova“ Misska Kovandová řádila s tímhle svalovcem!

 Celebrity 
24. června 2015 17:00 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Miss Lucie Kovandová s Karlem Frýdem v Tatrách Tatry Mountain Resorts
Misska Lucie Kovandová, která se „proslavila“ nocí strávenou v bytě u Jaromíra Jágra, řádila ve slovenských Tatrách. Tentokrát ji společnost nedělal žádný hokejista, ale účastník jedné realityshow, přezdívaný plyšák, Karel Frýd.

Svalnatý mladý muž ovšem fungoval jen jako fitness trenér, protože Lucie měla na místě svého partnera Víťu.

Frýdovo vypracované tělo ale rozhodně nenechalo jedinou ženu bez povšimnutí. Přestože má údajně modelka oči jen pro Vítka, řádila se svalovcem ve větrném tunelu v Tatralandii.

„Ve větrném tunelu jsem se pokoušela létat poprvé v životě. Strašně mě to bavilo, bylo to fakt super. Ze začátku jsem se bála a instruktorovi jsem dokonce jednou uletěla úplně nahoru, ale klidně bych si to znovu zopakovala," sdělila dojmy ze slovenské Hurricane factory Lucie.

Sama přiznala, že z období dětství vlastně ještě nevyrostla. A nejenom ona! „S přítelem jsme pořád jako děti. Baví nás všechny tyto atrakce. Strašně jsme si užili i tobogány, klouzačky a různé vodní atrakce ve vodním ráji Bešeňová, kde jsme bydleli. Až na potápění, při kterém jsem se fakt bála. Potřebovali jsme si odpočinout i od toho mediálního tlaku kolem Jágra. Teď se zase vrhnu do práce, čeká mě spousta přehlídek."
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve