Dara Rolins má plný barák prázdných dětských pokojíčků! Patriku, dělej už něco!

 Celebrity 
19. února 2015 22:49 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Snad se Darča brzo dočká... MET Store Chodov
Zpěvačka Dara Rolins se představila v nové roli módní návrhářky. Dara, která je považována za módní ikonu, navrhla zlatou charitativní kolekci pro ženy i jejich ratolesti a nezapomněla ani na novorozence, pro které připravila roztomilé body. Výtěžek putuje nadaci Debra, která pečuje o pacienty s nemocí motýlích křídel.

"Volba, kde pomoci, byla hned jasná. Už pár let se starám o Olinku, která touto nemocí trpí a snažím se jí nejen finančně pomáhat," vysvětlila Dara v obchodě na pražském Chodově, kde se ve středu začala charitativní zlatá kolekce prodávat. Z nové kolekce byla nadšená i patronka nadace Jitka Čvančarová a také moderátor Libor Bouček, který společný charitativní projekt Dary a módní značky uvedl.

Dara i Jitka by rády body pro miminka brzy také využily, obě jsou maminkami dcer a přiznaly, že by si přály dalšího potomka. Dara se s partnerem Rytmusem před nedávnem přestěhovala do nového domu a místa mají i pro několik dětských pokojíčků. "Máme dům, na zahradě jsme zasadili strom, tak teď ještě to miminko," přeje si zpěvačka. "Klidně bych dětí měla ještě několik. Určitě chceme pro Elinku sourozence," doplnila ji Jitka Čvančarová. Libor Bouček s vtipem zapózoval s body pro miminka, ale na roli otce se zatím nechystá. "To vím naprosto určitě, že na to teď v mém životě místo není," dodal.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum