Těhotenství Lucie Bílé? Cože? FOTO z ultrazvuku uvnitř!

 Celebrity 
17. února 2015 04:00 / redakce
  0
📷
2 fotografie v galerii
Je možné, že by Lucie Bílá byla těhotná? archiv L. Bílé
Je sedmnáctinásobná Zlatá slavice Lucie Bílá těhotná? A už v 9. týdnu? Je to vůbec možné i vzhledem k jejímu věku? Médii prolétají zprávy o jejím rozchodu s partnerem Petrem Makovičkou a teď je na cestě miminko?

Na facebookovém profilu Lucie Bílé se objevila dokonce fotka z ultrazvuku, na které je zachycen plod s komentářem ":) 9. týden". Okamžitě se strhla vlna zájmu od fanoušků, gratulace, komentáře. Vše by bylo ok, kdyby ale profil nebyl falešný!

"Rozhodně nejde o profil Lucie Bílé. Tohle je fake a nemá se zpěvačkou nic společného," řekla VIP Story.cz blízká kamarádka Zlaté slavice s tím, že je to na pováženou a tady už nejde o nějaký fórek.

"To je na žalobu. Někdo se za Lucii vydává, mylně informuje a ještě tam dává nesmysly. Asi se někdo nudí," říkají přátelé Lucie Bílé.

Zpěvačka se rozhodně na mateřství nechystá. Jednak dobře ví, že by na miminko neměla čas, a pak za rok ji bude padesát, a to už není moc věk na mateřství. Svého devatenáctiletého syna Filipa dobře vychovala a spíš se může těšit na roli babičky, až její syn, který pomáhá s rodinným divadlem Ta Fantastika, pozná tu pravou.

K údajnému rozchodu s Makovičkou se Bílá také stále nevyjádřila. Jen její partner dal najevo, že se nic neděje, protože s Lucií stále i snídá. To znamená, že stále bydlí ve vile v Otvovicích a je partnerce pořád nablízku.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum