To je překvapení! Prominentní pár chystá svatbu

 Celebrity 
18. února 2015 03:35 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Úspěšní, bohatí a zdá se, že i šťastní ... Facebook
Američané jsou nadšeni. Mají další bulvární sousto. Jejich sportovní idoly lyžařka Lindsey Vonnová a golfista Tiger Woods chystají svatbu. O vztahu dlouho kolovaly pouhé domněnky, ovšem poté, co si Vonnová po krkolomném pádu na mistrovství světa ve Schladmingu pochroumala kolenní vazy a Woods pro ni poslal soukromé letadlo, bylo jasno.

Hvězdný pár byl na světě a jen se spekulovalo, jak dlouho jejich vztah potrvá. Škarohlídům, kteří sportovním legendám nedávali šanci na trvalejší vztah, nyní sklaplo. Nejenom, že oba milenci vypadají šťastně, navíc ohlásili svatbu. Oba dva sportovci už za sebou mají nevydařená manželství. Lindsey se v roce 2007 provdala za bývalého amerického lyžaře a olympionika ze ZOH 2002 v Salt Lake City Thomase Vonna. Po čtyřech letech se manželství rozpadlo a krátce poté bylo rozvedeno.

Tiger Woods patří k nejlepším golfistům a nejvíce vydělávajícím sportovcům na světě. Odhaduje se, že za svoji kariéru vydělal kolem miliardy dolarů. Woods má za sebou rovněž nevydařené manželství, a to se švédskou modelkou Elin Nordegren, se kterou má dvě děti. Poté, co na Woodse praskly opakované nevěry, dohodl se pár na rozvodu.

S lyžařkou si v tomto směru nemusí nic vyčítat. Krásná Lindsey rovněž nemá nejklidnější povahu a její aférky rovněž plnily stránky novin.

Uvidíme, jak těmto sportovním ikonám bude manželství klapat. Zatímco Lindsey i přes relativní neúspěch na právě skončeném MS v alpských disciplínách svůj návrat na sportovní vrchol zvládla, tak Tiger totéž může říci bohužel jen stěží. Golfistovi se poslední dobou totiž opravdu hrubě nedaří. A tak doufejme, že i on se "zvedne" a nezůstane vedle stále zářící Lindsey jen stárnoucí sportovní legendou a mužem v domácnosti.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum