Za koho bojuje těhotná Lucie Vondráčková?

 Celebrity 
19. února 2015 04:55 / redakce
  0
📷
3 fotografie v galerii
Za koho a za co bojuje Lucie Vondráčková, která brzo bude podruhé maminkou archiv
Zpěvačka Lucie Vondráčková za čtyři měsíce porodí druhé dítě. Malému Matyáškovi přibude sestřička nebo bratříček. Za co však bojuje mladá umělkyně, maminka, manželka hokejisty Tomáše Plekance?

Když byla ne skoro týdenní návštěvě doma v Čechách, kromě mnoha rozhovorů absolvovala i návštěvu zařízení Klokánek Fondu ohrožených dětí v Horních Počernicích. Dětem přivezla dárky a prohlédla si zařízení. Neubránila se ani slzám, když slyšela některé, velmi kruté příběhy malých, nevinných dětí!

"Tohle má smysl. Prostě skvěle se tu starají o děti a to je opravdu důležité. Když můžu v rámci svých možností, pomáhám. Stejně tak, jako mě zajímají opuštěné děti, zajímám se o opuštěná zvířata, na která pravidelně přispívám," svěřila se Lucie Vondráčková

Sama dobře ví, jak důležité je dát dítěti lásku a péči. Zatímco její syn má a druhé dítě bude mít štěstí na skvělé a milující rodiče, ne všechny děti to tak mají. "Proto je důležité na to nezapomínat a kdo může, měl by asi nějak pomoct. Zařízení Klokánek mají smysl je to vidět na každém kroku," míní zpěvačka a herečka a všechny ubezpečila, že nejde o poslední její návštěvu v Klokánku.

Přitom stát se snaží i podle představitelů Fondu ohrožených dětí spíš zařízení likvidovat. "Nemáme zrovna jednoduchou pozici. Za léta naší existence jsme zachránili či pomohli tisícům dětí a neustále se setkáváme s problémy, opovržením a neustále jen bojujeme," podotkla i předsedkyně Fondu Marie Vodičková, která byla návštěvou Lucky Vondráčkové, stejně jako děti ve stacionáři velmi nadšena.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít