Kdyby všechny ženy byly jako Sophia Loren, plastická chirurgie by nejspíš zkrachovala

 Celebrity 
02. dubna 2014 05:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
20. září bude Sophii už osmdesát let. Nemá prý žádná vylepšení! Foto: Nextfoto / Twitter
Jak to dopadne, když se chystají plastičtí chirurgové na národní soutěž krásy Česká Miss 2014? S nadsázkou lze říci, že si tam vlastně chodí okukovat své budoucí pacientky, neboť každá žena jednou zestárne a zatouží po vylepšení svého vzhledu. To se ale nedá tvrdit o Sophii Loren, která za posledních šedesát let zestárla sotva o polovinu a jak sama tvrdí, nikdy nevyužila plastické chirurgie a ani se nechystá.

Italská sexbomba vyvrací tvrzení, že by kdy podstoupila jakýkoliv zákrok, který by vylepšil její vzhled. Má své rituály, kvůli nimž prý nestárne, ale ty jsou čistě přírodního charakteru. „Jsem rád, že existují ženy, které nepotřebují využívat našich služeb. Svou práci děláme proto, aby byly ženy spokojené. Pokud je žena nespokojená, rádi jí pomůžeme, ale pokud je šťastná a cítí se být krásná, jako právě paní Sophia Loren, s nadšením to pozorujeme,” říká zástupce vedoucího lékaře kliniky Esthé MUDr. Libor Kment. Její přitažlivost v necelých osmdesáti letech zhodnotil kladně i MUDr. Karel Urban a nemluvil pouze o obličeji, ale i jiných tělesných partiích.

Mít na památku fotografii s ženou, která v tomto věku nepodstoupila žádné úpravy a vypadá tak skvěle, je pro plastického chirurga velký okamžik. Pokud se k tomu přičte, že se jedná o světovou hvězdu filmových pláten 60. let minulého století, pocit je to nepopsatelný. „Sophia je noblesní dáma s obrovskou energií. Je úplně jedno, jaká je vaše profese, ale když u ní stojíte blízko, nemůžete dělat nic jiného, než si ten okamžik zapsat do paměti,” popsal své pocity MUDr. Ondřej Měšťák.

Jak se totiž říká, čím větší hvězda, tím srdečnější a vstřícnější osobnost v ní žije. I přesto, že se kolem bývalé herečky neustále pohybovala několika členná ochranka a nedovolila téměř nikomu, aby se k ní jen přiblížil, s nadšením a ochotou se nechala vyfotografovat s předními českými plastiky.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod