Favoritka České Miss ostrouhala. Na dojemný příběh z dětství nikoho neutáhla a skončila bez titulu.

 Celebrity 
01. dubna 2014 16:34 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Veronika Kašáková byla prý jasnou favoritkou Foto: Česká Miss
Boj o další korunku krásy skončil. Známe tři vítězky a zbylých sedm si teď utírá slzičky zklamání. Holt, všechny vyhrát nemůžou. Mezi nimi je však jedna, která teď nejspíš utírá i slzy vzteku - Veronika Kašáková.

Zhruba tři dny před konáním jubilejního ročníku České Miss to vypadalo, že už se bojuje pouze o druhé a třetí místo. Dívka č. 8 si totiž předem v médiích ”proslavila” dojemný příběh ze svého života a všichni víme, jak takové věci umí zázračně obměkčit lidské srdce. Matka se jí zřekla a od čtyř let Veronika vyrůstala v dětském domově u Chomutova. Několikrát si sáhla na dno a když se postavila na nohy a našla si práci v bance, následoval scénář, jaký jsme slyšeli už milionkrát. Obtěžoval ji šéf.

Zbylé finalistky se takového srdcervoucího story obávaly natolik, že jedna z nich údajně před soutěží kontaktovala jinou redakci a na její životní útrapy upozornila. Prý na tom hodně staví a hodlá před soutěží vytáhnout i jedno slzavé video, na němž je natočeno, jak se před čtyřmi lety setkala se svojí biologickou matkou.

Nestalo se tak. Buďto se Kašáková zalekla nebo se jednalo jen o klasickou rivalitu. Na svůj jímavý příběh však nakonec nikoho nedostala, protože si ze soutěže neodnesla ani jeden titul. Na stupních vítězů stanuly Gabriela Franková, Tereza Skoumalová a Nikola Buranská.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?