Regina Rázlová se po 17ti letech vrací do záře reflektorů. Jak po všech svých životních útrapách vypadá?

 Celebrity 
31. března 2014 06:40 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Rok strávila ve vazbě, nemoc ji dohnala až k pokusu o sebevraždu a to není vše! Foto: Prime Communications
Regina Rázlová zažila vzlety i pády. Rok strávila ve vazbě za údajné zneužití informací v obchodním styku, vyšetřování této kauzy ukončila až amnestie Václava Klause. Teď se po dlouhé době objevila ve společnosti, vrací se na výsluní a vypadá fantasticky.

Na 5. ročník celonárodní soutěže Žena regionu dorazila za doprovodu svého manažera Janise Sidovského. „Ženy se musí oceňovat navzájem. Jiný lidský druh, který by to dobrovolně a rád dělal, neznám,” řekla s humorem herečka, která byla v 80. letech na vrcholu kariéry. Teď se znovu chopila divadla i filmu. „V pražském divadle Ungelt zkouším krásnou a velmi zábavnou komedii Kurtizána. Starší dámy mají problém s věkem, milencem, synem a nakonec vlastně i s tím, co v životě oceňovat. Po mnoha letech si opět zahraji v dobovém kostýmu,” prozradila Rázlová, jenž je už sedminásobnou babičkou.

„Jsem nadšená babi na všechno a pro všechny. Na životě mám ráda to, že jsem živá! Ze špatných a těžkých chvil se snažím vypsat. Moje deníky vyšly pod názvem ”Z uvedených odposlechů je...”.

Herečka je schopna veřejně mluvit i o svých nemocech jako je bipolární porucha, roztroušená skleróza a přiznává, že v oblastech charity ráda pomůže. „Být vlajkovou lodí znamená být mimo jiné i krásná, hezky natřená a naolejovaná, aby se na můstku kapitáni dobře vyjímali,” řekla otevřená Regina.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008