Olga Menzelová opět v náruči jiného muže! Má aféru s mladším a vlivným politikem?!

 Celebrity 
01. dubna 2014 11:53 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Manželka Oscarového režiséra se neobjevila ve společnosti jiného muže poprvé... Foto: Archiv
69. ročníku Pražského jara předcházel mimořádný festivalový koncert ve Smetanově síni Obecního domu. My jsme byli u toho a překvapili jsme mladou manželku Jiřího Menzela Olgu v doprovodu jiného muže!

Spolu s ní poslouchal klasickou hudbu v podání San Francisco Symphony Orchestra první náměstek primátora hlavního města Prahy Jiří Vávra. Ten je proslulý svou nákloností ke krásným ženám a mezi ně nepochybně Olga Menzelová patří. Vyměnila snad režiséra za politika? I ona miluje společnost opačného pohlaví. Je to jednodušší, než se zdá. Jiří Menzel měl pracovní povinnosti v Brně, a tak se role ochránce žen Vávra milerád zhostil.

Sanfranciský orchestr pod taktovkou Michaela Tilsona Thomase doprovázel vynikající německou houslistku se slovenskými kořeny Julii Fischer. „Julia je úžasná nejenom ve své profesi, ale i jako člověk. Měla jsem tu čest ji osobně pozdravit a s takovou spontánností a otevřeností se člověk jen tak nesetká. Julia je fenomenální houslovou virtuózkou a její výkon mě doslova uchvátil,” ocenila famózní hudebnici Olga, která má ráda klasickou hudbu, ale vždy záleží na náladě. Ráda si poslechne i beat nebo jazz.

Menzelová si užila nejen koncert, ale působivý pro ni byl i doprovod Jiří Vávra s přítelkyní Radkou. „Byl to velký zážitek. Jakmile se dá dohromady víc než pět muzikantů, jsem fascinován souhrou orchestru i tím, co tam ten chlap s tou hůlkou za pultíkem dělá,” potvrdil politik Vávra slova půvabné Olgy.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Tech

8 mýtů o hybridech, které vám brání vytěžit z tohoto pohonu maximum