Vykurýrovaná anorektička se poprvé od své léčby ukázala na červeném koberci. Ve vyzývavých šatech vypadala božsky!

 Celebrity 
01. dubna 2014 14:03 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Známému producentovi se nezdála dost hubená a začal ji urážet Foto: Twitter
Zpěvačka Kesha před nedávnem dobrovolně odešla na léčebnou kliniku Timberline Knolls u Chicaga, protože si uvědomila, že trpí poruchou příjmu potravy a jako jedna z mála s tím hodlala něco dělat. Pod dohledem odborníků se dala znovu do kupy, začíná opět pomalu vylézat na veřejnost a vypadá to, že se cítí víc než dobře.

Na příležitost 60. výročí organizace Humane Society v Los Angeles přišla s úsměvem na rtech a s krásnou postavou zahalenou do ještě pěknějších šatů. Model byl však velmi odvážný, a tak se zpěvačka absolutně nedala přehlédnout. Jako by nestačilo, že veliká pozornost se věnovala už jejímu dvouměsíčnímu dobrovolnému léčení. V šatech, pod nimiž vypadala jako nahá, se sebevědomě procházela po červeném koberci poprvé od ukončení pobytu na klinice.

Údajně za počátek jejího problému mohl producent zvaný Dr. Luke. Nezdála se mu na šoubyznys dostatečně štíhle tvarovaná a několikrát ji prý i slovně urazil. Vegetariánka Kesha si jeho připomínky, že vypadá jako almara, začala brát k srdci a přestala jíst.
Kam dál?
Budete v šoku! Deset celebrit jak je možná neznáte.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod