Jakub Prachař vyložil na stůl plány do budoucna. Dítě na cestě?

 Celebrity 
22. března 2014 05:53 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
S manželkou Agátou zatím vychovává jejího syna Kryšpína Foto: Tatry mountain resorts
Herec Jakub Prachař je idolem spousty dívek. K jejich smůle teď ale spokojeně žije s manželkou Agátou Prachařovou a jejím synem Kryšpínem. Ta na sociální síti takřka denně připomíná, jak moc je oba miluje. Vypadají jako jedna šťastná rodina, ale dalšího společného potomka zatím neplánují. „Jakub chtěl vždycky dítě až po třicítce, ale díky tomu, že si našel partnerku s dítětem, tak to přišlo dříve, je šťastný,” uvedl zdroj z Prachařova okolí.

Sám Jakub potvrdil, že nic takového není v plánu, ale s Kryšpínem pomáhá. „Snažím se, abych ho moc nezk**vil, některé věci nechávám i na něm,” prozradil v Jasné v Nízkých Tatrách, kam zamířil na předpremiéru nového českého filmu 10 pravidel jak sbalit holku, který se konal v kongresové hale Grand Jasná.

Během dne si stihnul i trochu zajezdit na snowboardu, ale na místní tradiční závod Bikini ski odvahu nenašel. „Ženské tělo je ve spodním prádle vždy krásnější než polonahý mužský,” vymlouval se Jakub, proč nechce jít. I když před pár lety si ho jen v bikinách sjela jeho Agáta, tehdy ještě Hanychová.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47