Lexa z Comebacku se přiznal: Manželku v sedmém měsíci jsem tahal po horách. A čí je ta podprsenka?!

 Celebrity 
21. března 2014 05:45 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Matouš bude mít doma co vysvětlovat... Foto: Tatry mountain resorts
Málokdo ví, že Matouš Ruml alias Lexa z Comebacku je otec od rodiny. Ženil se v jednadvaceti a s manželkou mají spolu již dvě děti. O víkendu dorazil na Slovensko do Nízkých Tater sice sám, ale na partnerku nezapomněl. „Tak před pěti lety, když manželka byla v sedmém měsíci, jsem ji táhnul do kopce na samotu, ale byly to ty nejkrásnější Vánoce, jaké jsem zažil, jen my dva. Jeden pro druhého jsme měli pouze jeden dárek, protože jsme měli jednu tašku. Bylo to poetické a neuvěřitelně magické,” oživil dávný zážitek na horách.

Do Jasné zamířil především na předpremiéru nového filmu 10 pravidel jak sbalit holku. Ta se konala v kongresové hale v Grandu Jasná a byl trochu nervózní, protože je to jeho první velká filmová role, do níž dal ovšem maximum. Předtím ale nezahálel. Nedávno totiž nazkoušel představení Víkend s Bohem. „Je to hra o nešťastném čtyřicátníkovi, který si pořád stěžuje na život a také, že by bylo na čase, aby lidé konečně začali brát věci tak, jak jsou,” prozradil herec.

Na uvolněnou posbíral kolegy Jana Dolanského a Jakuba Prachaře a zamířili společně do champagne baru Happy end, kde to pořádně rozjeli a nakonec z toho byla pánská jízda jako vyšitá. Jinak spořádanému otci přilétla z řad fanynek podprsenka. Není tedy divu, že Ruml hory miluje.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve