Vipky ukázaly drápky. Rottrová si devastuje nehty na zahradě, Hrubešová v kuchyni.

 Celebrity 
20. března 2014 11:35 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Značka Alessandro slavila 25. let od založení Foto: Alessandro
Každá žena miluje dokonalý outfit, krásné líčení a nehty jako ze žurnálu. Na upravené prstíky nedá dopustit Marie Rottrová: „Moc ráda se celoročně hrabu v zahradě, takže dokonalou manikúru bych rozhodně neudržela nikdy. Objevila jsem skvělou metodu striplacu, který mi krásné nehty dopřeje téměř čtrnáct dní,” chlubila se zpěvačka, která dorazila spolu s několika dalšími vip dámami na párty věnovanou luxusní značce Alessandro, jenž se věnuje právě manikúře a pedikúře.

Striplac je světová novinka na trhu patentovaná touto kosmetickou značkou. Jedná se o lak na nehty, který se nanáší jako klasický lak a každá vrstva se vytvrdí na 60 sekund v UV / LED lampě. Na nehtech drží 10 dní, poté se jednoduše odloupne a váš nehet není nikterak poškozen. Na trhu je nepřeberná škála barev, z níž si jistě každá žena najde ten svůj odstín.

Jeho šetrnost k nehtovému lůžku velmi ocenila i Kateřina Mátlová: „Přijde mi úplně jako ten nejlepší kompromis, protože tento lak se zapéká, ale na konci není potřeba ho strašně opilovávat a jen se odloupne. Což je úplně ideální kombinace,” libovala si zpěvačka, která už ho několikrát ozkoušela.

Maminka Markéta Hrubešová nemá ráda umělé nehty a není ten typ člověka, jenž by běhal po salonech či obchodech s oblečením: „Mě najdete nejvíc v potravinách a v kuchyni. Striplac se mi ale moc líbí,” opěvovala herečka, takže na oslavě 25. výročí od založení značky Alessandro se ihned nechala zkrášlit spolu s kolegyněmi Klárou Jandovou, moderátorkou Kristýnou Kloubkovou nebo Ivetou Vítovou, která přišla i s dcerkou Aničkou.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47