Kateřina Mátlová: Žiju s Turkem. Jak funguje vztah podnikavé blondýnky a snědého muže?

 Celebrity 
21. března 2014 14:30 / Jitka Jahodová
  0
📷
1 fotografie v galerii
Katka hodně cestuje a co na to Yohann Gino? Foto: Alessandro
Kateřina Mátlová tomu koncertování v Čechách moc nedá. Její cesty se ubírají spíše po zahraniční dráze, takže je pořád v luftu. Není proto žádným překvapením, že ani její přítel není Čech. „Je to Turek, akorát žijeme tady, takže se vlastně většinou vracím kvůli němu,” řekla vipstory.cz zpěvačka s blonďatou hřívou.

V takové chvíli si nejedna žena vzpomene na zažitý vzor arabské nátury. To nám ovšem Katka rychle vyvrátila. „On je křesťan, není majetnický. Myslíte třeba, aby mě někde nezavraždil? Naopak. Je velmi tolerantní a hodně se doplňujeme. Říkáme si všechno. Samozřejmě každý chlap by měl být té ženě po boku a v tomto bodě roli splňuje. Je mi hlavně mentální oporou,” rozplývá se Mátlová o exotickém partnerovi Yohannu Ginovi, se kterým randí už přes rok. „Ono není lehké pořád cestovat. Člověk už potom neví, kde vlastně je. Smíchají se mu lidé, jež poznal, všechno je takové pracovní a najít něco hlubšího, na to musíte mít víc času.”

Zamilovaný pár má svůj sladký domov v Praze a momentálně se snaží sžít dohromady. To je žhavá novinka a další meta jejich vzkvétajícího vztahu. Ještě donedávna fungovali ve dvou domácnostech, ale nic dalšího zatím neplánují. Všechno je to prý proces. Takže uvidíme časem, co bude dál.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít