Veronika Žilková to pěkně rozjela na večírku se svým novým partnerem Josefem Holomáčem

 Celebrity 
30. prosince 2022 12:28 / Mirka Malá
  31
📷
3 fotografie v galerii
Veronika Žilková se ještě těsně před Vánoci dobře bavila Nextfoto
Jen dva dny před Štědrým dnem si Veronika Žilková spolu se svým novým partnerem Josefem Holomáčem užívala na vánočním večírku, kde to pěkně rozjížděla. Dobře se bavila, přestože měla za sebou autonehodu a to ještě netušila, že o čtyři dny později zemře její milovaná matka.

Veronika Žilková si se svým novým přítelem Josefem Holomáčem jen dva dny před Štědrým dnem užívala večírek, na kterém nechyběla celá řada celebrit. Popíjela drinky a dokonce měla tak dobrou náladu, že se pustila i do divokého tancování. Na tanečním parketu doslova řádila a smála se na celé kolo.

Přitom později připustila, že má za sebou vážnou autonehodu, během níž se střetla s autobusem. Naštěstí vyvázla bez zranění, ale přišla o auto, které je teď nepojízdné. Ani to jí ale nebránilo v divoké zábavě. O čtyři dny později zemřela její maminka Olga, o čemž prakticky ihned informovala Žilkové dcera Agáta Hanychová na sociálních sítích.

Není jasné, zda paní Olga, které bylo úctyhodných 98 let, měla tou dobou nějaké vážnější zdravotní potíže. Její rodina o jejím úmrtí informovala stroze a neuvedla žádné další podrobnosti. Vánoční svátky, do kterých Veronika Žilková zjevně směřovala ve velmi dobré náladě, si tak nakonec její velká rodina moc neužila.

Na sociálních sítích si paní Olgu od té doby připomíná celá její rodina. Archivní fotografie s komentáři zveřejňuje jak Agáta Hanychová, tak Žilkové dcera Kordula Stropnická a nakonec i sama Veronika Žilková. Ta na svůj Instagram nahrála fotografii, na které je společně s maminkou Olgou a dcerou Agátou během rodinného výletu, který se odehrál v květnu. Na fotografii je vidět, že paní Olga se pohybovala pomocí chodítka. Nicméně třináctiminutové video, které během výletu vzniklo, bylo natočeno záměrně pro Agátinu show Výlet s mámou.

Sama Olga Žilková ale během svého důchodového věku často a ráda účinkovala v různých show, především pak právě s Agátou Hanychovou. Natáčení tedy pro ni nebylo ničím novým. Paní Žílková měla celkem tři děti, včetně jedenašedesátileté Veroniky Žilkové a těšila se také z deseti vnoučat a dokonce jedenácti pravnoučat.

Její odchod byl velkou ranou zejména pro Agátu, která ke své babičce měla hodně blízko a nikdy se netajila tím, že si k ní často chodila pro nějakou tu životní radu. Sama se po jejím odchodu netajila tím, že její ztrátu bude jen velmi těžko překonávat. Žilkové na druhou stranu před Vánoci nekazil náladu ani fakt, že z manželství s Martinem Stropnickým odejde bez peněz. A to je také důvod, proč si po předvánoční autonehodě nemůže ani koupit nové auto, protože zkrátka na něj nemá.

Jak totiž herečka přiznala už na podzim, před svatbou se Stropnickým uzavřela předmanželskou smlouvu, ze které vyplývá, že nemá nárok na žádné peníze, které Stropnický vydělal jako ministr či velvyslanec v Izraeli. Žilková tou dobou tvrdila, že se kvůli manželství vzdala herectví a jejím jediným příjmem je jen její starobní důchod. To ale nejspíš zapomněla na fakt, že se svým synem Cyrilem měla od České televize docela zajímavý kšeft, když společně v Izraeli natáčeli mnohadílný dokumentární seriál.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Veronika Zilkova (@veronikazilkovazilkova)

 

Zdroj: Autorský článek, další zdroj Instagram.

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008