Finalista SuperStar přijel jenom na čumendu. Nejdřív práce a potom zábava.

 Celebrity 
22. března 2014 05:15 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Ben Cristovao jezdil na snowboardu závodně, dneska se jenom díval Foto: Tatry Mountain Resorts
Že nebyl sníh u nás neznamená, že nebyl jinde. V Jasné v Nízkých Tatrách ho i přes slibované jarní počasí napadlo opravdu požehnaně. Alespoň uplynulý víkend. Přesto zpěvák Ben Cristovao musel uronit slzičku. Jízdě na snowboardu se kdysi věnoval dokonce závodně, ale letos tomu prknu a sjezdovkám moc nedal. „Mám za sebou natáčení nové desky a před sebou turné a jak se znám, na snowboardu dělám kraviny a skáču, takže jsem se chtěl letos vyvarovat zranění. Mám určité pracovní závazky,” svěřil smutně zpěvák, který si okolí jen krátce prošel.

Večer pak na něj čekalo vystoupení v Happy Endu. „Poprvé zde v Tarách jsem vystupoval a ten klub je krásný. Parádně jsem si to užil. Byl tam velice dobrý zvuk a super fanoušci,” řekl Cristovao, jehož nová deska nese název Made In Czechoslovakia a jedná se už o třetí řadové album.

„Hory mám moc rád. Miluji ten pocit svobody, zajezdit si v prašanu. Mám rád i léto a moře, ale když se na horách sejde parta lidí i počasí, tak je to skvělý. Sice mi to tentokrát nevyšlo, ale doufám, že v příští sezoně tyto sjezdovky pokořím,” sliboval Ben, který přišel se sněhem do styku akorát když jeho nával odhraboval z auta.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít