Dolanský promluvil o obvinění z padělání řidičského průkazu. Za volant si sedá bez pocitu viny.

 Celebrity 
21. března 2014 07:04 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Zkorumpovaní majitelé autoškol rozdávali řidičáky výměnou za ”kapříky” Foto: Tatry mountain resorts
Možná jste slyšeli, že herci David Matásek a Jan Dolanský čelí obvinění kvůli padělanému řidičskému průkazu. Patří do skupiny lidí, kteří si u zkorumpovaných majitelů autoškol koupili řidičák bez zkoušek a výcviku! Dolanský se to teď snaží uvést na pravou míru: „Řidičák mám a auto s ním dál řídím. Kdyby mě zastavil policista, tak mu ukážu platný legální řidičský průkaz. Myslím si, že vše okolo toho mého řidičáku byla jedna velká nafouknutá bublina, už to opravdu nechci nějak dále mediálně rozebírat,” vykrucoval se herec, který o víkendu zamířil do Jasné v Nízkých Tatrách.

Početnou rodinu nechal doma. Řádění na slovenských horách započal ranním Fresh Trackem, tedy lyžováním na ranním manžestru, mrknul na další ročník Bikini ski, na snowboardu zdolal vrchol Chopok a večer se stal součástí delegace v nové kongresové hale v Grandu Jasná na předpremiéře filmu 10 pravidel jak sbalit holku, v němž si zahrál.

Manžel herečky Lenky Vlasákové má hory prý moc rád. „Koukal jsem, jak se to tu změnilo od té doby, co jsem tu byl naposled. Se sjezdovkami Tatry široko daleko vedou. Byl jsem zde jen jednou v pubertě. Přijel jsem vlakem a opil jsem se s kamarády,” říká herec, který hodně času věnuje dětem. I ty vede ke sportu. Od nejmenší Sofie, kterou má Vlasáková z předchozího manželství, po další tři děti – Amálku, Maxe a nejmladšího Johana, které mají spolu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008