Rodina Beckhamových čelí velké krizi. Slavný fotbalista má zaječí úmysly.

 Celebrity 
21. března 2014 05:17 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Victorii čeká další zkouška Foto:Facebook
Manželství Victorie a Davida Beckhamových čeká velká zkouška. Po ukončení fotbalové kariéry se rodina přestěhovala z Los Angeles zpět do Anglie s vidinou poklidného života v luxusu.

Ovšem Victoria Beckhamová, která se díky své píli a schopnostem stala velmi uznávanou módní návrhářkou, nesdílela stejné nadšení s nicneděláním svého muže a cesty obou manželů se pomalu začaly rozcházet. Aby David držel se svou ambiciózní ženou krok a ve fotbalovém důchodu se nenudil, rozhodl se splnit si dávný sen a založit si svoje profesionální fotbalové družstvo. Háček je ovšem v tom, že fotbalový klub bude sídlit v Miami na Floridě. Se založením klubu souvisí mnoho povinností, které si vyžádají spousty času, který bude muset David Beckham trávit za oceánem. A jak je známo, má fotbalista slabost pro krásné ženy a je víc než pravděpodobné, že vlahé floridské večery nebude trávit sám.

Otázkou je, co tomu řekne Victorie a zda bude schopna případné nevěry svého muže smést ze stolu se stejnou grácií, jako už to udělala v minulosti.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod