Smutný konec Mileny Dvorské. Divoké bulharské geny její dcery utrápily herečku k smrti.

 Celebrity 
21. března 2014 06:30 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Milena Dvorská a její zeť Parsifal Imanuel Foto.Facebook
Milena Dvorská měla v životě dvě velké lásky. Jednou bylo divadlo a druhou její děti a vnoučata. Tu první si užívala plnými doušky, druhá láska jí zůstala až do smrti odepřena.

Dceru Lucii si herečka pořídila se svým bulharským spolužákem z DAMU. Po studiích se její milý rozhodl vrátit do rodné země a Milena chtěla naopak zůstat v Čechách. Vyřešili situaci tím, že se rozešli a herečka svoji tříměsíční dceru nechala u rodičů v Prostějově. Sama se vrátila do Prahy hrát divadlo. Možná tehdy byly položeny základy k pozdějšímu odcizení obou žen. Faktem zůstává, že dcera Lucie měla se svojí matkou velmi komplikovaný vztah.

Jako mladá dívka se vrhla do náruče Jana Dvorského, podivného to chlapíka, se kterým propadla náboženské sektě. Těsně před revolucí pak spolu emigrovali, začali žít kočovný život a brázdili křížem krážem Evropou. Lucie Dvorská rodila jedno dítě za druhým a budovala se svým manželem "Tisíciletou říši".

Milena Dvorská se nikdy nesmířila s životem své dcery ani s tím, že nemůže vídat svá vnoučata. Podnikala různé kroky, které se bohužel vždy obrátily proti ní. Herečka neuspořádanými rodinnými vztahy velmi trpěla a její okolí se shoduje, že to byl jeden z důvodů, proč podlehla alkoholu a nezměrným pitím si zkrátila život.
Reklama
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Hollywoodský glamour: Odhalení módních trendů celebrit

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Tech

I detektor lži se dá podvést. Víte, jak funguje, a dokázali byste ho obelhat?