Slovenská Lady Gaga jde na věc dost divoce. Takhle se to dělá v Čechách.

 Video 
17. března 2014 15:36 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
3 fotografie v galerii
Mista představuje nový videoklip a stejnojmenný singl Go Wild Foto: Archiv
Populární zpěvačka Mista, často přezdívaná slovenská Lady Gaga, představuje žhavou novinku Go Wild. Tato charismatická kráska se věnuje hudbě od svých čtyř let. Nyní v Česku představuje svůj nový videoklip ke zmiňované písni, kterou jí na míru ušili američtí producenti.

Nedávno zpěvačka dokončila jedno turné a hned se vrhá na další k novému singlu. Jmenuje se Go Wild Restart Tour, startuje na konci března a navštíví 18 klubů v ČR. „Kromě horké novinky singlu Go Wild budu zpívat i písně z desky Show Me. Už se na to velmi těším a všechny srdečně zvu,” sděluje Mista, která se kromě zpívání věnuje také svému blogu MistaFashion a právě proto v klipu nešetřila pózami a vystřídala několik vzhledů.

Mista procestovala celý svět, vystupovala třeba v newyorském Carnegie Hall. Svým hlasem dostala řadu zahraničních hitparád. Populární skupina Morandi neváhala zpěvačce složit píseň Cash Out. Ta slavila úspěchy zejména na německém trhu. Následně byla oslovena, aby přijela koncertovat na tří měsíční turné do Číny.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008