Martin Michal překazil Vondráčkové další kšeft. Kam až hodlá vyšroubovat cenu za jedno její vystoupení?

 Celebrity 
17. března 2014 07:17 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Heleně je muzikál střižen na míru Foto:Facebook
Od té doby, co manžel Martin Michal dělá Heleně Vondráčkové manažera, ztrácí popová hvězda jeden kšeft za druhým. Michal je velmi tvrdý vyjednavač, a pokud některé produkce nechtějí přistoupit na jeho finanční požadavky, mohou na popovou hvězdu rovnou zapomenout.

Naposledy připravil Helenu o pěknou sumičku a navíc i o možnost blýsknout se ve veleúspěšném muzikálu Mamma Mia! Angažování naší popové hvězdy zhatily přemrštěné požadavky jejího manžela. Kultovní muzikál, který se úspěšně hraje na newyorské Broadwayi, byl přitom pro Helenu šitý jako na míru. A je jisté, že by v něm excelovala, stejně jako se to ve filmové verzi podařilo Meryl Streep. Ovšem díky neobratnému vyjednávání Martina Michala mohou teď tisíce fanoušků naší hvězdy litovat, že svoji oblíbenou zpěvačku na divadelních prknech neuvidí.

Na muzikál v současné době probíhají castingy a premiéra je plánovaná na konec roku 2014. Zbývá doufat, že si dveře mezi sebou obě strany nezabouchly úplně a stále doutná jiskřička naděje, že Helena nakonec v připravovaném muzikálu zazáří.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve