Třetí dítě Simony Krainové? Tak tohle jsme nečekali...

 Video 
24. března 2014 05:49 / Jitka Jahodová
  0
Loading...
📷
5 fotografií v galerii
Oficiální promovideo startuje druhý ročník soutěže. Dívky, je na čase se přihlásit! Zdroj: Youtube.com
Na poli modelingu se minulý rok objevila zcela nová soutěž, která přinesla pořádající agentuře Czechoslovak Models téměř třicet nových tváří. Momentálně se ke startu připravuje druhý ročník, jehož řídící osobou je česká topmodelka Simona Krainová. „Je velmi složité skloubit všechny moje pracovní příležitosti a projekty s mateřstvím, ale tohle je vlastně moje třetí dítě. Stát se ředitelkou takového projektu, to byl vždycky můj sen a moci předat dívkám všechny moje zkušenosti,” řekla Simona, která během svého startu rozhodně neměla k dispozici takové know how, jaké mají začínající modelky dneska. „Zní to hodně komicky, ale já neměla tehdy ani mobilní telefon. Pamatuju si, jak jsem jednou za týden volala tátovi z Paříže v domluvený čas a datum.”

Historicky první vítězkou Czechoslovak TopModel se stala tehdy třináctiletá Kateřina Kozlová. Za sebou má už nějaké projekty, momentálně se chystá na cestu do Paříže a začíná se jednat o jejím prvním výjezdu do Japonska.

První castingová roadshow začíná 13. září v Bratislavě a poslední regionální konkurz se uskuteční 20. října v Praze. Velké finále je naplánováno na konec listopadu. Ty z vás, které o přihlášení uvažujete, tak neváhejte. „Myslela jsem, že budu hned mluvit do mikrofonu a chodit přede všemi na podpatcích, ale tak to vůbec nebylo. Porota byla hodná, dávala základní otázky, takže se nebojte jako já,” vzkazuje nervózním slečnám mladičká Kozlová. Překonat strach radí i ředitelka Simona: „Ať se nesnaží získat to sebevědomí přes komunikaci se mnou na Facebooku. Dívky mi neustále píšou jak vypadají, posílají fotky a ptají se, jestli mají přijít. Přijďte všechny a zkuste svoje štěstí. Je nejlepší vás vidět fyzicky,” vyzývá Krainová.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít