Neveselé konce bonvivána Ladislava Mrkvičky. Zůstane sám a opuštěný?

 Celebrity 
15. března 2014 05:57 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Bonviván Ladislav Mrkvička Foto: Česká televize
Jak vychází najevo, jeden z našich nejoblíbenějších herců Ladislav Mrkvička vedl poněkud komplikovaný život. Ať už se to týká žen, či jeho vlastních dětí. Herec prožil hned několik bouřlivých vztahů a z nich má s různými ženami pět dětí.

Nejmladší je syn Jakub, který bohužel ujíždí stále na drogách a ani opakovaná léčba není úspěšná. Vypadá to, že si mladík na dobro zpackal život. Nejstaršího syna Tomáše zase Mrkvička téměř nezná. Jeho matka s ním za totality emigrovala do Belgie a herec se o synovi dozvěděl až o mnoho let později. To že měl herec se ženami vztahy víc než komplikované, dokazuje i fakt, že hned tři z jeho pěti dětí jsou nemanželské. Charismatický herec si dokázal ženy vždy hravě získat, ale s žádnou dlouho nevydržel. Výjimku tvořila jen matka jeho syna Jakuba, se kterou byl přes dvacet let.

Navíc herce kromě neutěšeného soukromí, trápí čím dál více i zdravotní problémy. Jeho sportovní aktivity nezůstaly bez následků a musel se podrobit několika operacím páteře. Zbývá doufat, že Mrkvička všechny strasti překoná a budeme ho ještě dlouho vídat na divadelních prknech.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008