Zase ta Madonna. Tentokrát si pověsila na krk vibrátory a pustila se do křížku s Cardi B

 Celebrity 
31. října 2022 09:11 / Mirka Malá
  7
📷
2 fotografie v galerii
Madonna zase šokovala Depositphotos
Zpěvačka Madonna si nedá pokoj. Když náhodou neděsí svoje fanoušky svým obličejem po plastických operacích, tak je pro změnu děsí střípky ze svého sexuálního života. A těžko říct, co je u čtyřiašedesátileté hvězdy horší.

Tentokrát Madonna na svých instagramových Stories „zaujala“ náhrdelníky s vibrátory. To by se samozřejmě ještě dalo brát jako celkem povedená recese, kdyby to ovšem nebyla Madonna. Ta totiž k fotografii svého obrovského dekoltu v podprsence a množstvím náhrdelníků, včetně toho se zlatým vibrátorem, napsala: „Ubohý je ten, jehož potěšení závisí na svolení druhých.“

Madonna ale rozhodně nemá jen jeden takový vibrátor. Nedávno dokonce dostala od výrobce náhrdelníků s vibrátory jeden na zakázku ve zpěvaččině oblíbené černé barvě. Ten je vidět na fotografii v jejích ústech.

Královna popu, o jejíž problémech s identitou a stárnutím se v posledních týdnech už veřejně mluví, se snad poprvé za svoji dlouhou kariéru dostala do sporu s jinými celebritami. Ozvala se zejména zpěvačka a rapperka Cardi B poté, co Madonna v jednom ze svých příspěvků na sociálních sítích tvrdila, že vyšlapala cestu současným zpěvačkám, mezi něž zařadila právě Cardi B, ale také Miley Cyrus.

Tentokrát si ke svému velikášství Madonna vybrala 30. výročí své knihy S.E.X a napsala: „Před 30 lety jsem vydala knihu s názvem S.E.X. Kromě fotek, na kterých jsem nahá, tam byly fotky mužů líbajících muže, žen líbajících ženy a mě, jak líbám všechny. Také jsem psala o svých sexuálních fantaziích a sdílela svůj názor na sexualitu ironickým způsobem. Několik posledních let jsem strávila rozhovory s úzkoprsými lidmi, kteří se mě snažili zahanbit za to, že jsem silná jako žena.“

A pak přišlo to, co si Cardi B nenechala líbit. Madonna totiž vyjádřila názor, že v současné době mohou být umělkyně mnohem otevřenější ohledně své sexuality. „Nyní může Cardi B zpívat o svém WAPu. Kim Kardashian může ozdobit obálku jakéhokoli časopisu svým nahým zadkem a Miley Cyrus může být jako demoliční koule. Není zač, mrchy,“ napsala doslova.

Cardi B ale má zcela jiný názor, a Madonniny poznámky nenechala být. „Tato ikony jsou opravdu zklamáním,“ reagovala rapperka. Je zjevné, že pokud by kdy vůbec byla Madonninou fanynkou, už si královny popu rozhodně neváží.

A není to vůbec ojedinělý jev. Před časem od sebe zpěvačka odehnala další tisíce fanoušků poté, co zveřejnila fotku svého plastikami zničeného obličeje. Názor, že se její tvář začíná podobat Marilynu Mansonovi, sdílela u jejího krátkého videa dlouhá řada fanoušků. Jiní zase vyjadřovali zklamání a obavy, nebo dokonce znechucení nad tím, co se sebou jejich idol v posledních letech dělá.

Navíc to není vůbec poprvé, co fandové Madonny řekli své docela od plic. Jenomže kultovní hvězda si z jejich komentářů zřejmě nic moc nedělá a plastikami posedlá zpěvačka pokračuje v tom, co považuje za normální. I když se skutečně její obličej mění k nepoznání. A teď ještě k tomu všemu přidala vibrátory.

Madonna má ale samozřejmě řadu fanoušků, kterým se to, co se sebou v posledních letech dělá, stále líbí. Akorát nové hudby se od ní asi už nedočkají. Zdá se, že Madonna už nemá, co říct, a tak už musí jen šokovat. Její stále podivnější kreace nicméně na jejím instagramovém účtu sleduje přes 18 a půl milionu fanoušků. Na druhou stranu, třeba taková Miley Cyrus, o níž se Madonna domnívá, že jí prošlapala cestu, jich má 186 milionů a rapperka Cardi B má na svém účtu 146 milionů fanoušků.

Autorský článek, další zdroj: Page Six

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve