Vdaná Miss Lucie Křížková se znovu zamilovala. Voní po vanilce a nepřekáží při mazlení.

 Celebrity 
27. ledna 2014 13:56 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Maminka každým coulem Foto: Facebook L. Křížková
Někdejší královna krásy ČR a moderátorka pořadu Sama doma Lucie Křížková je momentálně především maminkou malého syna Davídka (1). Stejně jako většině žen, změnilo Lucii mateřství zásadním způsobem její život, hodnoty i přístup k řadě věcí.

„Obecně teď upřednostňuji přírodní výrobky před umělými, proč více zatěžovat naše tělo syntetickými látkami než to, co za nás dělá znečištěné životní prostředí,” uvádí modelka a dodává: „mám bohužel problematickou pleť a ve výběru kosmetiky musím být velmi opatrná,” uzavřela Lucie, která se začala více zajímat o zdravý životní styl, složení potravin a kosmetiky pro sebe i svého syna. Proto s radostí přivítala možnost vyzkoušet novou luxusní a zároveň 100% přírodní kosmetiku Inlight z Velké Británie, kterou do své lékárny v Palladiu získala krásná lékárnice Jana Doleželová.

Lucka si na první dojem zamilovala hydratační olej s hravou vůní vanilky. „Můžu ho použít na malého i velkého Davida,” a s úsměvem doplňuje: „S Davídkem se doma často mazlíme, je mi proto sympatické i to, že jej ani tímto způsobem nevystavujeme zbytečně kontaktu se syntetickými látkami.”
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Čtyři ženská znamení, která nemívají štěstí v lásce. Proč tomu tak je a je možné si lásku do...

Dům a zahrada

Vodní kámen zlikviduje konvici, myčku i pračku. Zatočte s ním některou z osvědčených metod