Celebrity se stěhují do karavanů. Další miss stráví léto na čtyřech kolech

 Celebrity 
03. července 2016 08:19 / redakce
  0
📷
1 fotografie v galerii
Iveta s Anetkou si vyzkoušely minigolf Europark Štěrboholy
Zatímco Miss ČR 2003 Lucie Křížková je po několika letních sezónách, které strávila s manželem a synem v obytném autě, vyloženě mazák a domácnost na kolečkách jí funguje jedna báseň, další z českých missek, moderátorka Iveta Vítová, se na začátku prázdnin svěřila s poněkud nejasnými očekáváními týkajícími se právě dovolené strávené v tomto netradičním obydlí.

„Máme na týden půjčený karavan. Nejdříve pojedeme do Itálie do kempu a potom na Lipno. Ještě přesně nevím, co to bude obnášet, nikdy před tím jsme takhle necestovali. Trochu z toho mám obavy, ale na druhou stranu se těším, bude to taková nevšední dovolená,“ prozradila Iveta na zahájení sezóny minigolfu v pražském nákupním centru Europark Štěrboholy, kam dorazila se svou dvou a půl letou dcerkou Anetkou a obě si také minigolf hned vyzkoušely.

Iveta si dokonce vzpomněla, kdy se s touto sportovní kratochvílí setkala poprvé. „Bylo to v Chorvatsku, kde jsem byla jako malá s rodiči a u pláže měli i minigolf. Pamatuji si, že jsem si myslela, jak to bude jednouché, ale opak byl pravdou. Přesto mě to ale hodně bavilo a baví dodnes,“ shrnula sympatická blondýnka své dojmy z minigolfu, který si právě v Europarku můžete zahrát úplně zdarma každý den až do konce prázdnin.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47