Padesát odstínů šedi: Hlavní hrdina odhodí i poslední kousek oblečení

 Celebrity 
27. ledna 2014 05:41 / Jitka Jahodová
  0
📷
5 fotografií v galerii
Na Valentýna 2015 v kinech Foto: Twitter
Je to tady! První filmový plakát pro jeden z nejvíc očekávaných filmů Padesát odstínu šedi na motivy stejnojmenné knihy je venku. Můžete začít odpočítávat. Christian Grey vás bude čekat na sv. Valentýna příštího roku. A kdo že nakonec ztvární hlavní role?

Jamie Dornan si ve filmové adaptaci erotického bestselleru zahraje postavu výše zmiňovaného Christiana. Zatím nepatří k nejslavnějším hercům. Doposud se objevoval spíše jako vedlejší postava a předváděl se především na přehlídkovém mole pro značky Calvin Klein, Christian Dior nebo Armani. Producenti chtějí, aby filmový Christian byl stejný jako ten knižní, tudíž bude muset před kamerou shodit i poslední kus oblečení.

Pro Anastasii byla vybrána Dakota Johnson. Ta především myslí na to, aby v roli vypadala dobře. „Nechala jsem si obarvit vlasy na blond a začala pravidelně chodit do posilovny. Konečně jsem pochopila, proč tolik lidí cvičí – protože se díky tomu cítí skvěle,” konstatovala čtyřiadvacetiletá herečka.

Film vznikne pod vedením britské režisérky Sam Taylor-Johnson a producenti o něm tvrdí, že sexuální scény budou na obrazovku natočeny mírněji, ale zároveň prý zůstanou věrné knize. Snímek podle jejich slov nemůže být tak explicitní, jeden obrázek totiž vydá za tisíc slov.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít