Nikdo nemládne. Ani James Bond nebo pan Božský.

 Celebrity 
27. ledna 2014 05:32 / Jitka Jahodová
  0
📷
3 fotografie v galerii
Dříve to byly naše idoly... Foto: Twitter
Když byli na obrazovce, podlamovala se nám z nich kolena. Každá hrdinka, o kterou se jen otřeli tím dokonale padnoucím oblekem, byla mrcha, které jsme ze srdce záviděly. Ale nikdo nemládne, ani akční hrdinové, ani charismatičtí idolové.

Z představitele pátého Jamese Bonda, agenta ve službách jejího Veličenstva, Pierce Brosnana, už je šedesátník a je to na něm znát. Ani ne tak na šedivých vlasech, jako spíš na povolené obličejové kůži a rapidních vráskách. Herec s irskými kořeny od jedenácti let žil se svou matkou v Londýně, má za sebou dvě manželství a vychovává pět dětí.

To postava pana Božského - Chris North ze seriálu Sex ve městě má šedesátku teprve za dveřmi, ale už to také není ten oslnivý fešák. Nemá sice tolik vrásek, jako jeho herecký kolega Brosnan, ovšem husté tmavé obočí, co mu raší na obličeji, z něj nekompromisně dělá starého páprdu. Dříve ideální muž s napěchovanou šrajtoflí, dnes šedivý starší pán, kterému se stejně jako v televizi nechtělo usadit. Tu pravou nalezl teprve před dvěma lety. S o dvacet osm let mladší herečkou Tarou Wilson má šestiletého syna.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008