Krásky odletěly na Mauritius. Mezi finalistkami je přítelkyně expremiérova syna.

 Celebrity 
26. ledna 2014 04:10 / redakce
  0
📷
5 fotografií v galerii
Kdo nahradí vítěznou trojici (uprostřed)?  / inStory.cz
Je vybráno! Prezidentka soutěže krásy Česká Miss Michaela Maláčová sice na tiskovku do hotelu Hilton před odletem na soustředění na exotický ostrov Mauritius nepřišla, ale o finálové desítce má jasno.

Zvědavá, která dívka ji vystřídá v březnu na trůnu, byla samozřejmě i úřadující Miss České Republiky 2013 Gabriela Kratochvílová. Jasné je to, že krátkovlasá to rozhodně nebude. Snad jedině v tom případě, že by se do finále některá z finalistek nechala ostříhat.

Gábina nebyla jediná, kdo přišel letošní krásky okouknout. Nechyběla Česká Miss 2010 Jitka Válková s přítelem Mirkem Ciprou, první vicemiss ze stejného roku Veronika Machová, která už je maminkou. S hokejistou Romanem Červenkou mají syna Denise. Doprovod, ji dělala Hanka Věrná, která se pyšní titulem druhé Vicemiss Miss ČR z roku 2009. Soutěž, jejíž patronkou byla Táňa Kuchařová, už ale bohužel neexistuje. Na druhou stranu mít každý rok dvě Miss, byl nesmysl. Navíc, kdo se v tom měl potom vyznat.

A finalistky? Moc známých tvářiček tam není. Snad jen přítelkyně expremiérova syna Tomáše Topolánka Simona Dvořáková. Doufejme, že tento fakt jí nijak neublíží. Hlasovat o vítězce totiž budou diváci…
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Televize je stále oblíbené médium, v průměru před "bednou" prosedíme až 4 hodiny denně

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008