Čutálista David Beckham znovu oblékl těsné boxerky a předvedl svou mužnost v celé kráse!

 Celebrity 
26. ledna 2014 04:20 / Jitka Jahodová
  0
📷
7 fotografií v galerii
Vrrrr! Foto: H&M
Sice se hlavně honí za mičudou, ale fotbalistu Davida Beckhama s oblibou používá také obchodní řetězec H&M do svých kampaní spodního prádla. Tentokrát je snad ještě mužnější, než kdy předtím. Pokud to vůbec jde...

Pro fanoušky, kteří jeho kariéru modelu sledují více než tu sportovní, nechybí ani jeho pověstné sexy zamračení. Zároveň, jakmile se odhalí, vylezou vždy na světlo i všechna jeho tetování a stejně tak svaly. Focení probíhalo v průmyslové lokalitě, tudíž celé prostředí podtrhuje Davidovu mužnost. V jeho okolí se nachází všelijaké roury a surový materiál, s nimiž může spolupracovat, takže v sérii najdete i Davida s pořádnou trubkou!

Kampaň dostal na triko režisér Nicolas Winding Refn. „Bylo to tak vzrušující, pracovat s jedním z mých nejoblíbenějších režisérů. Na mé nové kampani pro H&M mě dotlačil k akcí nabitému materiálu, který teď ukazuje letošní sezónu spodního prádla v celé své kráse...” pěl ódy slavný fotbalista. Tak co teď, Davide? Možná už zahoď balón a hurá na přehlídková mola.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít