Pracharova s Kordulou, Kalivodova, Křížková nebo Cejnar vědí, co svým capartům pořídit!

 Celebrity 
15. června 2017 18:30 / René Černý
  0
📷
3 fotografie v galerii
Pavel Cejnar s manželkou a synkem, který Krtečkovy plenky oceňuje nejvíce! ShowPix
Každý rodič malého miminka to zná. Přebalování a přebalování je jako nekonečný příběh. A naše celebrity nemají rozhodně časpoužívat ty látkové, které jsme používali v děství my. Proto se snaží vybírat jednorázové, ale kvalitní. A když je k tomu ještě roztomilý motiv, tak i jejich ratolesti jsou veselejší!

Krtečkovy plenky to je to nejvíc. Líbí se mi na nich to, že jsou kvalitní, cenově dostupné a hlavně české výroby. Nemusím mít strach, že jde o nějaký nejasný výrobek z Východu," prozradil moderátor Pavel Cejnar, který je s manželkou pro jejich malého synka Matěje rozhodně využijí.

„Matýsek je velký neposeda, takže jak jemu, tak i nám maximálně vyhovuje, že ho Krtečkovy plenky udrží v suchu opravdu hodně dlooouho. Když už pak přece jen přijde čas na přebalování, tak se  zabaví originálním potiskem s postavičkou Krtečka, který se tak stává naším zdatným pomocníkem – těch při přebalování není nikdy nazbyt," podotkl Cejnar. 

Své o Krtečkových plenkách Dollano vědí třeba i Agáta Prachažová, Andrea Kalivodová nebo Lucie Křížková. Slavné maminky znají situace, kdy dojde "k nehodě" někde na akci a je nutná rychlá přebalovací akce. „Je to bezva mít je po ruce. Jsou vážně dobré a hlavně - jsou české, kvalitní a s ryze českým motivem. Jsem spokojená," prozradila přední operní pěvkyně Andrea Kalivodová.

Takže, milí rodičové, až budete shánět kvalitní plenky pro své caparty, určitě si vzpomeňte na české celebrity, které už zjistily, co je dobré a kvalitní! 

Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008