Populární monstrózní pozadí Kim Kardashian bude brzy jen vzpomínkou. Jak ho chce odstranit?

 Celebrity 
25. ledna 2014 15:22 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Kim Kardashian hubne k oltáři Foto: Twitter
Svými křivkami je proslulá. Na internetu koluje asi milion fotek Kim Kardashian a jejího monstrózního pozadí. Aby ale tahle postava brzy nebyla jen vzpomínkou...

Kim momentálně chystá svatbu s rapperem Kanye West a je doslova posedlá myšlenkou, že do veselky bude tip ťop štíhlá. Už teď je prý ještě drobnější, než byla před otěhotněním. Doposud ztratila přes 30 kilogramů a nehodlá hubnutí zastavit, dokud váhu nestáhne dolů, jak nejvíce to půjde. Její kamarádka dokonce uvedla, že Kim chce zoufale být nevěsta s velikostí nula, což by se u nás označilo jako 32-34.

Hvězda reality show drží tzv. Atkinsonovu dietu. Jak funguje? Lidově řečeno přestanete jíst sacharidy a vaše tělo začne spalovat svůj vlastní tuk a využije ho jako zdroj energie, což vede k rychlému hubnutí a to velmi efektivně. Kim se živí převážně grilovanými rybami, kuřecím masem a dušenou zeleninou. Přiznala, že za poslední čtyři měsíce viděla cukry možná tak z rychlíku.

Momentálně má pas velikosti 4, ale její vyvinuté pozadí je velikosti 10, takže například džíny má speciálně upravené na svou atypickou postavu.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít