Lékárnice Jana Doleželová radí kolegyni Missce, jak na věc!

 Celebrity 
26. ledna 2014 05:33 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Hledala luxus a přírodu dohromady Foto: Inlight
Majitelka lékárny v Palladiu Jana Doleželová vyšla vstříc sílící poptávce zákazníků po kosmetice bez parabenů, aluminia, ftalátů a dalších chemických látek. „Je úžasné, že se mi podařilo získat ze zahraničí kosmetiku, která neobsahuje vůbec nic syntetického, je přesto velmi účinná a uspokojí i klientelu žádající luxus. Je samozřejmě vhodná pro těhotné ženy, maminky i jejich ratolesti,” usmívá se krásná lékárnice.

O radu ji přišla požádat i bývalá Miss ČR Lucie Křížková, dříve Váchová, která jakožto maminka změnila pohled na řadu věcí. Upřednostňuje přírodní výrobky a kosmetiku, zajímá se o zdravou výživu a sama se svěřila, že má problematickou pleť, takže nemůže používat jen tak něco.

Lucii na její problémy doporučila Jana důkladnou detoxikaci pleti pomocí hloubkově čistícího balzámu z kokosu, zeleného čaje, cypřiše a směsi za studena lisovaných olejů a tonika z výtažků květů levandule, růže a chrpy. Namísto klasického krému, který pleť může chemií zatížit, doporučila hydratační a vyživující olej ze semen a květů růže. „Je vhodný i pro děti či pro muže po holení. Není potřeba se vůbec obávat olejové báze produktu pro pleť s akné, právě naopak, aplikace vhodných olejů snižuje nadměrnou tvorbu mazu pleti, eliminuje se tak i tvorba zánětlivých projevů, pokožka je následně zdravější,” vysvětluje Jana.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Vodu z rýže byste neměli vylévat do odpadu. Důvod vás možná překvapí

Dům a zahrada

Jak efektivně odstranit starý nátěr ze dřeva a co k tomu použít