Dvě hanbářky na večírku. Kalhotky i podprsenky nechaly doma.

 Celebrity 
26. ledna 2014 05:49 / Jitka Jahodová
  0
📷
4 fotografie v galerii
Slavné nestydy Foto: Twitter
Vzpomínáte na pohádku o oblečené neoblečené princezně? Z té si nejspíš vzaly příklad tyto dvě krasavice. Respective šaty, které si oblékly, sice důležité partie zakrývají, ale zároveň hodně napovídají o obsahu pod nimi.

Paris Hilton je známá svými provokacemi a pozornost si užívá plnými doušky. Zřejmě jí v poslední době neměla pro nasycení svého ega dostatek, takže si na nedávnou společenskou akci vybrala šaty, ve kterých se nedala přehlédnout a může si být jistá, že se o nich ještě chvíli bude mluvit. Intimní partie zakrývala látka posetá lesklými flitry a zbylé části lemoval pouze průhledný tyl. Samozřejmě, že spodní prádlo musela nechat doma, jinak by celý dojem kompletně zkazila.

Na stejném večírku v Los Angeles, který předcházel udílení cen Grammy, se v podobně inspirovaném modelu objevila i modelka polského původu Joanna Krupa. I její šaty sedly tak, aby představivost přítomných pracovala na plné obrátky. Tím si hlavu určitě nelámala, protože byla ještě více odhalená v nejednom pánském magazínu včetně toho s legendárním zajíčkem – Playboy.
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Umělá inteligence už vylepšuje i chuť piva nebo čokolády

Tech

Peugeot získal podeváté v historii ocenění za design, tentokrát s novým SUV fastbackem 3008