Co je to Pestaurace? Bóbika tady nedělají... Ozkoušel to pejsek Sandry Novákové.

 Celebrity 
26. ledna 2014 04:36 / Jitka Jahodová
  0
📷
6 fotografií v galerii
Vezměte svého pejska do restaurace Foto: Fitmin Pestaurace
Vzpomínáte na morbidní reklamu, v níž paničce v restauraci připravili na talíř pejska Bóbika? Tak tohle si pod pojmem Pestaurace opravdu nepředstavujte...

Chodíte rádi do restaurací poznávat nové chutě a chtěli byste totéž dopřát i svému psímu mazlíčkovi? Vezměte ho do Pestaurace, kde si může vybírat z řady laskomin. Nový koncept stylové psí restaurace představila česká značka výživových programů, doplňků a krmiv nejen pro psy – Fitmin. Pestaurace je mobilní a v průběhu roku se s ní setkáte ve vybraných parcích napříč celou republikou. Chybět nebude ani na odborných akcích, jakými jsou například výstavy psů.

Interiér je přizpůsoben potřebám psů, kteří se v ní budou cítit dobře. Stejně tak o jejich doprovod bude postaráno. Zatímco psí mazlíčci si budou pochutnávat, páníčkové se mohou v zimě ohřát a v létě osvěžit vybraným nealkoholickým nápojem. Celá konstrukce je velmi variabilní, takže se v létě prostor snadno změní v otevřený koutek s dostatkem pelíšků pro psy a dek na sezení pro jejich majitele.

V samotném menu nebude chybět prémiové krmivo zmiňované značky, při jehož výrobě se používá čerstvé maso ve vysoké kvalitě. Pejsek si z menu vybere sám podle vůně, případně pomůže proškolený personál. Nabídka je velmi bohatá. Psík může ochutnat dobroty od Dášenčina kuřátka po jehně Baskerville s rýží a jehněčím demi glace nebo králíka či lososa s bramborem. Degustační menu je zdarma.

„Cílem Fitmin Pestaurace je především potěšit psíky a jejich páníčky, kterým nabídne občerstvení v místech, kde se běžně pohybují, ať už se jedná o výstavy nebo o každodenní venčení,” říká za značku generální ředitel Petr Křivohlávek.

Na slavnostní představení se byla podívat i herečka Sandra Nováková, kterou znáte ze seriálu Ordinace v růžové zahradě. I ona má doma mlsného psíka jménem Bambule a moc si to odpoledne pochutnal.

První zastávkou Pestaurace bude veletrh chovatelských potřeb For Pets, který se koná od 3. do 6. dubna 2014 v Praze. V parcích se na ni můžete těšit především v letních a podzimních měsících.
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Dům a zahrada

Efektivní úklid v domácnosti se psem: Jak na chlupy, skvrny od bláta, moči či krve