Denisa Nesvačilová vytasila svoje dlouhé nohy v pánském časopise, zatímco opilá Vignerová vykasala sukni

 Celebrity 
04. června 2023 11:39 / Mirka Malá
  1
📷
3 fotografie v galerii
Denisa Nesvačilová se nechala vyfotit pro pánský časopis TV Prima
Kauza Kolečko-Vignerová-Nesvačilová je sice už poměrně únavná, stejně jako Brzobohatého převlékání se za ženu. Někdo zkrátka má rád okolo sebe více žen, což společnost zatím poměrně odsuzuje, jiný se zase rád sám za ženu převléká a nutí společnost tuto svoji úchylku brát jako zálibu.

Nicméně se zdá, že trojúhelníkový vztah scénáristy Kolečka stále není zcela vyčerpán a má tedy pořád co nabídnout. A starají se o to obě hlavní protagonistky, tedy současná Kolečkova manželka a modelka Aneta Vignerová, i zhrzená milenka Denisa Nesvačilová, kterou ale lze v této kauze v podstatě považovat za vítězku.

Aneta Vignerová zaujala v posledních dnech mejdanem, na kterém se dost neplánovaně utrhla ze řetězu. Hodně toho vypila v mužské společnosti, kterou jí dělali její expřítel David Kraus a bývalý Báry Basikové Petr Polák. A že přitom šla sukně nahoru, nevadí. Kolečko to zjevně unese a Vignerová si alespoň na chvíli vyčistila hlavu.

Denisa Nesvačilová na to šla jinak a nafotila žhavé fotky pro pánský časopis. Nutno ale dodat, že fotky to jsou velmi vkusné a Nesvačilová jimi prokázala, že není z laciného kraje. Sama si navíc myslela, že ani není dostatečně sexy na to, aby pózovala pro takový časopis. Tvůrci tohoto pánského magazínu ale byli jiného názoru, a tak se letělo fotit dokonce do Londýna, kde to Nesvačilová má ráda.

A jak to dopadlo, mohou čtenáři posoudit sami. Denisa Nesvačilová oblékla rafinovaně sexy spodní prádlo a zdobily ji smaragdy, diamanty a luxusní hodinky. A nechybělo ani soukromé letadlo. „Je neuvěřitelné, jak se v Playboyi přesně strefili do mého vkusu, co se týká lokace a celkové vizuální stránky. Prostředí mě nadchlo. A zažít ten luxus, ať už to jsou diamanty, drahé hodinky nebo soukromé letadlo, to je splněný sen!“ rozplývá se logicky nad focením Nesvačilová. „Focení ve studiu, které je zařízeno v eklektickém bohémském stylu s vintage a starožitnými kousky, jsem si neskutečně užila!"

Pravdou ale je, že Nesvačilová nafotila velmi decentní fotky, na kterých především odhaluje svoje štíhlé nohy. Navíc v posledních týdnech se doslova ztrácí před očima. A není to tak dávno, co sama herečka přiznala, že za jejím viditelným hubnutím není jen pracovní vytížení, ale samozřejmě i stres. Kromě práce a focení vkusných fotek do pánského časopisu, už si ale Nesvačilová dělá velké plány. A to je dobře. Nedávno mluvila o tom, že v příštích měsících hodlá veškerý volný čas věnovat cestování, nebo alespoň krátkým výletům s přáteli.

 
 
 
 
 
Zobrazit příspěvek na Instagramu
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Příspěvek sdílený Playboy Czech Republic (@playboyczechrepublic)

Autorský článek, další zdroj: TV Prima, Instagram

Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Celý svět zasáhla zpráva o rakovině princezny Kate. Její mladší bratr James zveřejnil dojemný vzkaz a...

Styl

Díky mimořádně vysokému množství hořčíku dokáží koupele v epsomské soli ulevit od depresí, bolesti a...

Tech

České zbrojovky jedou naplno, nyní získaly technologii systému automatického granátometu MK 47