Královská rodina odstřihla Harryho a Meghan. Dávají si pozor, jaké informace jim sdělují, bojí se jejich zneužití

 Celebrity 
10. dubna 2023 08:50 / Pavla Krejčí
  3
📷
1 fotografie v galerii
Harry a Meghan jsou považováni za nedůvěryhodné Wikimedia Commons / Mark Jones / volný zdroj
Pro nikoho není tajemstvím, že jsou princ Harry a jeho manželka Meghan Markle černými ovcemi rodiny. Vzhledem k informacím, které na veřejnosti sdílí, se královská rodina dlouho rozmýšlí, než jim nějakou věc sdělí.

Po činech vévodského páru královská rodina ztratila veškerou důvěru v ně. Je proto extrémně opatrná v tom, jaké informace s Harrym a Meghan sdílí. To, co uvedli v dokumentárním seriálu, rozhovorech a knize, jejich blízké naprosto šokovalo a zklamalo. Je totiž jasně patrné, že se snaží profitovat sdíleném osobních informací.

Nyní se k situaci vyjádřila královská publicistka, která tvrdí, že ostatní členové královské rodiny se bojí s nimi mluvit, protože se obávají, že jejich rozhovory nebudou důvěrné. Z toho důvodu jsou Harry a Meghan považováni za potenciální zdroj úniků, někteří se cítí ohroženi.

„Kdo ví, co řeknou, až opustí Spojené království a po korunovaci se vrátí do Ameriky?" řekla Louise Robertsová stanici Sky News Australia. Podle ní však nehrozí, že by jim kdokoli, kdo by jim mohl být blízký, například William a Kate, řekl jakoukoliv osobní informaci. "Všichni jsou vyděšení... všechno je na prodej - každá neuváženost nebo každý vedlejší komentář by mohl být pro americké publikum nafouknut, aby získal zisk."

Nicméně Sussexové zatím nepotvrdili, zdali se zúčastní květnové korunovace krále Karla. Královský komentátor Joshua Rom však věří, že o to budou mít zájem, aby zůstali relevantní v očích těch, kteří financují a konzumují jejich další projekty. "Musí pokračovat ve spojení s institucí, plánují další projekty – Meghan údajně pracuje na knize," řekl Rom podle webu The News.

„Co může být lepší materiál než korunovace, kde se po tom všem, co se děje, konfrontují se svou minulostí a v klíčovém okamžiku se rovněž konfrontují s královskou rodinou? Říkají, že si velmi uvědomují svou pověst. Hollywoodská elita se údajně začíná distancovat, lidé jako Oprah se distancují," pokračoval.

Zdá se, že vévodskému páru teče do bot, a proto se bude snažit si zachránit živobytí. Na počátku byli považováni za odvážné, že si šli za svým životem do Ameriky. Každým svým krokem však dokazují, že se jejich myšlení zvrhlo směrem, který není mnohým po chuti. 

Autorský článek, další zdroje: The News, Sky News Australia

Témata: princ Harry
Reklama
Nejčtenější články
Reklama

Mohlo by vás zajímat

Celebrity

Móda a kultura: Jak kulturní rozmanitost ovlivňuje módní trendy?

Styl

Celulitida trápí ženy bez ohledu na věk i postavu. Tělu je potřeba dodávat živiny, které jsou účinné...

Dům a zahrada

Proč nejsou kočky tak věrné jako psi? Psi potřebují lásku, kočky jistoty